Na uvidu izmjene nacrta regulacionih planova

Na uvidu izmjene nacrta regulacionih planova

Mještanima opštine Čelinac će u periodu od 3. avgusta do 4. septembra 2017. godine na javnom uvidu biti više nacrta izmjena dijelova regulacionih planova.

  • Nacrt izmjene dijela regulacionog plana “Dijela centra Čelinca”

Nacrtom izmjene plana obuhvaćen je prostor između rijeke Vrbanje, ulice Cara Lazara, planirane saobraćajnice iza osnovne i srednje škole i pješačke staze iza srednjoškolskog centra, površine od 7.00 hektara.

Nacrt će biti izložen na javni uvid u kancelariji br. 27 Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Opštinske uprave Čelinac i prostorijama „Urbis Centar“ d.o.o. Banja Luka, Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića 101A, svakim radnim danom od 8 do 16 časova.

  • Nacrt izmjene dijela regulacionog plana “Dijela centra Čelinca i sportsko – rekreacione zone”

Nacrtom izmjene plana obuhvaćene su parcele označene kao k.č. br. 660, 661/9, 659, 658/3 k.o. Čelinac Donji i dio k.č. 661/1 i k.č. 658/2 k.o. Čelinac Donji, površine 0.14 hektara.

Nacrt će biti izložen na javni uvid u kancelariji br. 27 Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Opštinske uprave Čelinac i prostorijama Zavoda za izgradnju a.d. Banja Luka, Marije Bursać 4, svakim radnim danom od 7,30 do 15,30 časova.

Svako fizičko i pravno lice može dati primjedbe, prijedloge i mišljenje na planska rješenja upisom u sveske koje će se nalaziti u prostorijama u kojima će nacrti biti izloženi ili u pisanoj formi dostaviti Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Opštinske uprave Čelinac, najkasnije do 4.9.2017. godine.

Izvor: opstina-celinac.com

Podijelite sa prijateljima!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *